ECHT Goed B.V.


Valt het je ook op dat houtskool vaak vies ruikt en zwarte wolken geeft? De meeste houtskool komt van buiten Europa en is vaak illegaal gekapt tropisch hout. Dat is slecht voor ons klimaat. ECHT® houtskool staat voor natuurlijk, brandschoon!

Traceerbaar Europees hout dat FSC® gecertificeerd is. Klimaatneutraal geproduceerd wat veel minder hout nodig heeft. Resulterend in de beste kwaliteit. Sluit je aan bij ons initiatief en maak al het houtskool brandschoon!

De mannen van ECHT® willen alleen de allerbeste houtskool maken van het beste hout, zonder nare bijsmaak. En daarmee heb jij de beste houtskool in handen die er bestaat: lekker snel heet, brandt lang en geeft die (h)eerlijke, puur natuurlijke barbecuesmaak. Wat wil je nou nog meer!

ECHT®, duurzaam in grondstof, productie en gebruik

Contactinformatie

Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht
Nederland


info@echtgoed.nl
https://www.echtgoed.nl/


Neem contact op met ECHT Goed B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!