Dynamic Service bvba


Ons bedrijf is in de loop der jaren flink gegroeid, en we mogen ons met recht en reden specialist in verpakkingen en non-food atikelen voor de food service markt noemen.

Ondanks het grote assortiment en de voortdurende groei is Dynamic Service een gestroomlijnde, flexibele organisatie met persoonlijke aandacht voor kwaliteit en klanten. Ons doel is onze service, betrokkenheid, leveringsprestaties, breed assortiment en innovaties een van de meest onderscheidende aanbieders in de markt te zijn. Om dit te bereiken brengen we kennis, ervaring en specialisatie samen. Bovendien zetten we hiervoor diverse instrumenten in, zoals een uitstekende klantendienst, een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid en een grote vakkennis van artikelen en logistieke oplossingen.

Contactinformatie
info@dynamicservice.be
https://www.dynamicservice.be/


Neem contact op met Dynamic Service bvba

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!