Horecava schuift door naar het voorjaar

Dutch Special Solutions B.V.


Uw hulpmiddel in de strijd tegen klein zwerfafval

Een groot aantal sigarettenpeuken en opgedroogde kauwgoms op de stoep voor uw horecagelegenheid, kantoorpand, sportcomplex of woningcomplex kan het aanzicht van het pand drastisch verslechteren. Wilt u dat uw pand altijd een goede eerste indruk achterlaat bij bezoekers en passanten? Schaf dan de asbaktegel aan en voorkom dat het aanzicht van uw pand negatief beïnvloed wordt door klein zwerfafval.

Altijd eenvoudig in gebruik

De reden dat veel mensen hun kleine zwerfafval op de grond deponeren, heeft te maken met twee zaken. Ten eerste is er vaak een gebrek aan prullenbakken, waardoor mensen niet de mogelijkheid zien om hun kauwgom of sigaret op een nette manier weg te gooien. Een andere reden dat kauwgoms en sigarettenpeuken vaak op de grond eindigen, heeft te maken met het feit dat mensen simpelweg niet te veel moeite willen doen om hun kleine zwerfafval te deponeren. Om ervoor te zorgen dat de stoep van uw pand niet vol komt te liggen met opgedroogde kauwgoms en opgerookte peuken, is het belangrijk om beide oorzaken van vervuiling door middel van klein zwerfafval weg te nemen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het aanschaffen van de buitenasbak met de naam The DropPit.

The DropPit is onopvallend in de stoep te verwerken en zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat mensen hoeven te doen om hun afval weg te gooien in The DropPit, is het deponeren van het afval in de asbaktegel in de grond.

Snel en eenvoudig legen

Naast het feit dat de buitenasbak The DropPit erg eenvoudig in gebruik is voor mensen die klein afval weg willen gooien, is de asbaktegel bovendien erg eenvoudig te legen. Zo hoeft u slechts drie eenvoudige stappen te volgen voor het snel, eenvoudig, hygiënisch en volledig ARBO-vriendelijk legen van de asbaktegel.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Dutch Special Solutions B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!