Dutch Inventa B.V.


De Flyingtable is ontworpen om van een object waar we normaal gesproken omheen lopen een dagelijks gemak te creëren. Objecten zoals palen, bomen, zuilen of balken is wat de Flyingtable doet vliegen.

Het design van het frame is zo gemaakt dat het in een handomdraai kan worden bevestigd om een object. Doordat de tafel op elke hoogte van de paal kan worden gehangen, is het product te gebruiken als statafel én eettafel en kan men er tevens op zitten.

Aan het uiteinde van elke arm op het frame zitten rubbers die zich tegen het object aan klemmen. Hierdoor blijft deze onbeschadigd en zorgt dit er tevens voor dat de tafel met gemak er weer vanaf kan worden gehaald.

Omdat de armen van het frame in een hoek tegen het object aan staan zal de tafel zich steviger in het object drukken naarmate er meer gewicht op komt te staan. Zo kan de tafel, als deze om een stevige paal hangt, tot zeker 250kg dragen.

Contactinformatie
Herman@flyingtable.nl
https://www.flyingtable.nl/


Neem contact op met Dutch Inventa B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!