Dutch Glass Design


Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van glastoepassingen, verbinden we ons met zowel industrie, toeleveranciers als met u als privé klant. We ontwerpen, begeleiden en realiseren zowel grote projecten voor hotels, horeca, als gastvrije kantoor-entrees, tot de luxe en veiligheid van glazen deuren in uw eigen badkamer.

Wij zijn creatief

Wat weet u eigenlijk over ons? Elk ontwerp begint met een leeg canvas. Samen met u creëren wij vanuit “niets”, onbelemmerd, uw eigen unieke compositie. Wij denken out of the box.

We hebben intuïtie

Wat zijn uw verwachtingen over ons? Samenwerken is aanvoelen wat de ander eigenlijk bedoelt. Welke taal spreekt u? Het vakjargon is niet belangrijk, het eindresultaat wel.

Wij zijn vastberaden

Wat zegt zo’n uitspraak over ons? Uitvoering in de praktijk kan weerbarstig zijn. Wij staan voor het ontwerp in glas dat wij voor u gemaakt hebben. We gaan door tot perfectie!

Contactinformatie
info@dutchglassdesign.com
https://www.dutchglassdesign.nl/


Neem contact op met Dutch Glass Design

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!