Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Dutch Coffee


Wat is Dutch Coffee?

Dutch Coffee zetten is een klassieke manier van koffie zetten die stamt uit de VOC-tijd. Bij het zetten van Dutch Coffee wordt de koffie gezet met ijswater in plaats van warm water. Het zetten van een pot Dutch Coffee duurt 4 tot 6 uur maar het resultaat is dit meer dan waard. Dutch Coffee oxideert nauwelijks en biedt volle ruimte voor de smaak van de gebruikte koffieboon, is vele malen minder bitter en zuur dan reguliere koffie en is van nature houdbaar.  Daarnaast bevat Dutch Coffee 0 calorieën omdat de vetten in de koffie niet oplossen in koud water. Tot slot leert de ervaring dat zelfs fervente suiker-en-melk-koffiedrinkers Dutch Coffee wel zwart op waarde kunnen schatten door de afwezigheid van bittere en zuresmaken in de koffie.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Dutch Coffee

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!