Dutch Bakery Alkmaar B.V.


Wij houden van brood en van ons vak! Vanuit de liefde voor brood is Dutch Bakery sinds 1936 uitgegroeid tot een moderne bakkersonderneming. De roots liggen in het bourgondische, Brabantse Waalwijk. Daar startte destijds een ondernemende telg uit de familie Schapendonk zijn eigen bakkerij. Met de échte Brabantse worstenbroodjes als specialiteit. Door vakmanschap, pure passie en hard werken, zijn we gekomen tot waar we nu zijn: Dutch Bakery beschikt over zes eigen bakkerijen. Hier staan moderne productielijnen, de beste kwaliteit en optimale hygiëne centraal. Elke dag opnieuw werken wij met plezier en bevlogenheid. Zo produceren en ontwikkelen wij een breed assortiment brood- en snackproducten om makkelijk thuis af te bakken. Zo laten onze bakkers je intens genieten.

Missie & visie

Wij maken van iedereen een warme bakker thuis. Dat is onze ambitie. Wij ontwikkelen, produceren en leveren elke dag met passie het allerbeste assortiment brood- en snackproducten om thuis af te bakken. Met passie voor brood en ondernemen creëert Dutch Bakery toegevoegde waarde in de thuisafbak-markt. Onze commitment ligt in het voortdurend bieden van een toonaangevend, vooruitstrevend en compleet assortiment, duurzaam geproduceerd met natuurlijke ingrediënten. Ons doel is de eerste keuze te zijn en blijven in deze markt in binnen- en buitenland.

Contactinformatie
info@dutchbakery.nl
https://www.dutchbakery.nl/


Neem contact op met Dutch Bakery Alkmaar B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!