Horecava schuift door naar het voorjaar

Dupontcheese Nederland B.V.


Met meer dan 2000 verschillende kaasspecialiteiten in ons assortiment voorziet Vandersterre Vers Concepten B.V. (voorheen Dupontcheese Nederland) de kaasspeciaalzaken, groothandels, horeca en retail van de meest unieke kazen en delicatessen die verkrijgbaar zijn. De specialiteiten worden via korte lijnen ingekocht bij de beste Europese leveranciers. Deze korte lijnen zorgen voor kwalitatief goede producten en een garantie voor versheid. Dankzij tientallen jaren ervaring met het product zijn wij in staat de klant advies op maat aan te bieden op het gebied van het assortiment of toonbank- en winkelinrichting.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Dupontcheese Nederland B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!