Duca Frozen Food BV


Duca mensen zijn ontdekkers en echte foodliefhebbers. Al jarenlang reizen zij de wereld door en proeven daar in elk land authentieke snacks die door de bevolking zelf gemaakt wordt. Elk werelddeel heeft immers zijn eigen eetcultuur en manier van bereiden. Niets is leuker dan van de inwoners zelf te leren hoe je die lokale lekkernijen maakt.

Zo kwam de Chef van Duca al in Thailand en China toen wij in Europa nog geen kennis hadden gemaakt met de kleur-en groenterijke keuken van Azië. Hij ontdekte dat klassiekers, zoals mini loempia’s en Aziatisch fingerfood, ook bij ons geliefd waren. Daarom startte hij een samenwerkingsverband met lokale partners. Duca importeert authentieke toppers van een aantal werelddelen en laat ons genieten van exotische verrassingen.

De Duca ontdekkers struinen nog steeds de wereld af op zoek naar nieuwe kleine hapjes

Van Azië leerden zij dat je de echte populaire smaken op straat aangeboden krijgt. De naam Streetfood komt hier zelfs vandaan! Ook in andere werelddelen valt genoeg te ontdekken: straatbarbecues en fingerfood in Amerika of lekkere Mexicaanse hapjes in Latijns Amerika. De echte ontdekkers zoeken ook naar de authentieke recepten. Dat proef je immers in de smaak!

Contact met Duca?

Duca heeft een team accountmanagers die u graag advies geeft over onze producten, de manier van serveren en presentatie. Wilt u contact, kruis dan gewenst contact met een accountmanager aan in het contactformulier op deze website.

Contactinformatie
info@ducafrozenfood.nl
https://www.ducafrozenfood.nl/


Neem contact op met Duca Frozen Food BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!