Dübör Nederland


Elke bakker zal het herkennen: het invetten van bakblikken, platen en vormen is vaak een crime. Je gebruikt al snel te veel lossingsolie, de olie vernevelt boven je werkbank of je baksel wordt niet goed gelost. Met uitval tot gevolg. Een kostbare verspilling. Afmeetolie die niet voldoet waardoor deeg blijft plakken in de trechter en verschillen optreden in gewichten van deegstukken.

Bij DÜBÖR willen wij laten zien dat het anders kan. Een schoner en beter bakproces en vooral met meer rendement, doordat er minder uitval is en geen olie meer verspild wordt. Goede lossing = pure winst.

Onze lossingsolie bakt niet aan en is zuinig in gebruik. De 100% plantaardige olie van DÜBÖR is geur- en smaakloos, allergeenvrij en heeft een hoge verbrandingstemperatuur waardoor aanbranden tot het verleden behoort. Het sprayen is dankzij onze spray- en invetmachines ook nog nooit zo eenvoudig en schoon geweest.

Contactinformatie
info@dubor.nl
https://dubor.nl


Neem contact op met Dübör Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!