Horecava schuift door naar het voorjaar

Dual-Link


Dual link is een bedrijf gevormd door een multi-disciplinaire team welke hun eigen software and hardware ontwikkeld en op de markt brengt. Het enige doel is om een comfortabelere en praktische werkomgeving te creëren voor degene die betrokkenen zijn in de horeca en gebruik maken van onze innovatieve iPad Applicaties.

Wij focussen ons vooral op het creëren van technologische innovatie voor jouw specifieke bedrijfsbehoeftes. Wij hebben ons eerst gevestigd en meegelopen in de horeca sector om zo het gebruik en de uitvoering van Point of Sale heruit te vinden. Wij zijn in constante zoektocht en ontwikkeling van technologische oplossingen welke het management in de horeca sector drastisch verbeteren. Onze iPad Applicatie, Dual Link B&R, is ontstaan uit deze filosofie.

Onze doelstelling is om een efficiënte technology te ontwikkelen om de behoeften van onze klanten te dienen. Zonder twijfel zijn onze klanten het meest waardevolle wat wij bezitten, samen met ons team.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Dual-Link

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!