Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Dual-Link


Dual link is een bedrijf gevormd door een multi-disciplinaire team welke hun eigen software and hardware ontwikkeld en op de markt brengt. Het enige doel is om een comfortabelere en praktische werkomgeving te creëren voor degene die betrokkenen zijn in de horeca en gebruik maken van onze innovatieve iPad Applicaties.

Wij focussen ons vooral op het creëren van technologische innovatie voor jouw specifieke bedrijfsbehoeftes. Wij hebben ons eerst gevestigd en meegelopen in de horeca sector om zo het gebruik en de uitvoering van Point of Sale heruit te vinden. Wij zijn in constante zoektocht en ontwikkeling van technologische oplossingen welke het management in de horeca sector drastisch verbeteren. Onze iPad Applicatie, Dual Link B&R, is ontstaan uit deze filosofie.

Onze doelstelling is om een efficiënte technology te ontwikkelen om de behoeften van onze klanten te dienen. Zonder twijfel zijn onze klanten het meest waardevolle wat wij bezitten, samen met ons team.


Neem contact op met Dual-Link

Berichten van Dual-LinkNog geen berichten gepost door Dual-Link

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht