Dry Ager Benelux


Het bedrijf van de familie Landig levert klanten overal ter wereld wild-koelkasten (ook bekend als wild-koelers). Ook zijn zij zeer bekend vanwege hun reeks vacuümsealers en sous-videapparatuur. Het bedrijf van vader Manfred (57) en zijn zonen Christian (34) en Aaron (30) is marktleider op dit gebied en is van plan dit nog lang te blijven. Het is dan ook geen verrassing dat zij hun assortiment hebben uitgebreid met een nieuw product: de ‘Dry Ager’ – de eerste praktische koelkast waarin zelfs beginners hun eigen vlees kunnen laten rijpen.

Hun visie was het ontwikkelen van een koelkast voor het rijpen van vlees die qua hygiëne, bediening en uiterlijk perfect op zijn plaats zou zijn in zowel een restaurant als in een clubhuis en zelfs thuis. Een gebruiksklaar apparaat op 220 volt zonder externe wateraansluiting, dat minder dan 4000 euro kost. Een apparaat dat voor slagers en steakhouses al na drie keer vullen met vlees is terugverdiend: de Dry Ager

Contactinformatie
info@dejager.com
https://www.dry-ager.be/


Neem contact op met Dry Ager Benelux

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!