Drubako BV Horeca en Bedrijfskeukens


Drubako B.V. is al meer dan 20 jaar leverancier van grootkeuken apparatuur voor horeca- en bedrijfskeukens. De oprichter is Johan van Drunen die al meer dan 20 jaar het aanspreekpunt is van Drubako B.V. Het is een klein en gezellig familiebedrijf dat gelegen is op het industrieterrein Weststad in Oosterhout gelegen in Noord-Brabant. Drubako B.V. staat bekend om goede service, producten met een verhaal en oprecht advies. Wij weten als geen ander dat een keuken het belangrijkste instrument is voor een kok. Naast iedere goede kok staat er ook een kwalitatief goed ingerichte keuken.

Bij Drubako B.V. geloven wij erin dat goede service, de juiste producten, een oprecht advies en onze expertise een houvast kan bieden voor de ideeën die u heeft. Uw wensen en inzichten staan bij ons centraal. In samenwerking met u streven wij ernaar om van ieder idee een complete keuken te maken. Een goede keuken staat centraal bij het behalen van uw successen.

Contactinformatie
info@drubako.nl
http://www.drubako.nl/


Neem contact op met Drubako BV Horeca en Bedrijfskeukens

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!