Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

DRT Catering


Wij zijn uw betrouwbare partner als horeca toeleverancier en kwaliteitscateraar. Wij beschikken over een grote diversiteit aan exotische Surinaamse gerechten en kunnen ieder type horeca onderneming een passend assortiment bieden. Ons exotisch concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet. Zowel in verse gerechten, afbakproducten en Surinaamse dranken kunnen wij u voorzien. Al onze gerechten worden met passie en zorg in eigen keuken bereid en bevatten alleen de beste ingrediënten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Toeleverancier

De Surinaamse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons exotisch concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet. Lees meer

Catering

Wij zijn niet alleen een toeleverancier voor de horeca, ook voor catering kunt u bij ons terecht. Als leverancier van de Surinaamse keuken zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk op het gebied van service en support. Lees meer

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met DRT Catering

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!