Droste BV


In 1863 opent de banket- en koekbakkerij van Gerardus Johannes Droste in Haarlem zijn deuren voor het publiek. Klanten kunnen er terecht voor een kopje waterchocolade en er worden allerhande zoetwaren verkocht, waaronder ook de door hem bedachte “Pastilles” chocolade. Inmiddels is er veel veranderd in de chocolade-industrie. Nieuwe technologieën hebben de industrie efficiënter gemaakt. Droste is trouw gebleven aan zijn speciale recept en de klassieke chocoladeproductie. Als enige bedrijf in Nederland maakt en verwerkt Droste haar eigen chocolade wat zorgt voor de unieke smaak.

Droste is uitgegroeid tot een zeer bekend internationaal merk, met diverse ambachtelijke chocoladeproducten zoals de bekende Pastilles en cacao. Vandaag de dag worden de chocoladeproducten in Vaassen nog steeds met evenveel liefde en aandacht geproduceerd als toen. Daarom houden we vast aan onze speciale smaak, dat is de echte smaak van echte chocolade.


Neem contact op met Droste BV

Berichten van Droste BVNog geen berichten gepost door Droste BV

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht