Droste BV


In 1863 opent de banket- en koekbakkerij van Gerardus Johannes Droste in Haarlem zijn deuren voor het publiek. Klanten kunnen er terecht voor een kopje waterchocolade en er worden allerhande zoetwaren verkocht, waaronder ook de door hem bedachte “Pastilles” chocolade. Inmiddels is er veel veranderd in de chocolade-industrie. Nieuwe technologieën hebben de industrie efficiënter gemaakt. Droste is trouw gebleven aan zijn speciale recept en de klassieke chocoladeproductie. Als enige bedrijf in Nederland maakt en verwerkt Droste haar eigen chocolade wat zorgt voor de unieke smaak.

Droste is uitgegroeid tot een zeer bekend internationaal merk, met diverse ambachtelijke chocoladeproducten zoals de bekende Pastilles en cacao. Vandaag de dag worden de chocoladeproducten in Vaassen nog steeds met evenveel liefde en aandacht geproduceerd als toen. Daarom houden we vast aan onze speciale smaak, dat is de echte smaak van echte chocolade.

Contactinformatie
info@droste.nl
https://www.droste.nl/


Neem contact op met Droste BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!