Driekant-Wereldbol BV


Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid van Henk Smit, zelfstandig ondernemer in het bakkersbedrijf. Zijn persoonlijke drijfveer is het realiseren van een samenleving waarbij iedereen naar eigen vermogen deel kan nemen aan het economische proces. Vanuit dat idee richtte hij in 1996 Driekant BV op. Het doel: een brug slaan tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. In de visie van Driekant biedt juist een kleinschalige, commerciële omgeving, kansen voor de groei van mensen. De directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, doen namelijk een gezond appèl op de inzet en ontwikkeling van mensen. Het streven is om mensen voor zover mogelijk, te laten doorstromen naar het reguliere bedrijfsleven.

De persoonlijke missie van een individuele ondernemer is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol concept voor sociaal ondernemen, dat door veel mensen en organisaties wordt ondersteund. Driekant heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een goede werkwijze en uitstraling heeft. Veel mensen raken geïnspireerd door het Driekantbedrijf en er is een toenemende vraag naar informatie over het bedrijfsconcept. Driekant wil haar motivatie, kennis en ervaring overdragen en delen met andere bedrijven.

Contactinformatie
info@driekant.nl
https://driekant.nl/


Neem contact op met Driekant-Wereldbol BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!