Dr. Oetker Professional


Dr. Oetker Professional biedt de kok en/of ondernemer een voorsprong in het bereiden en aanbieden van bakproducten, desserts en pizza’s. Met onze producten (van basis- t/m kant-en-klaar) ervaar je volop creativiteit en vrijheid.

Onder de merken Dr. Oetker Professional, Koopmans Professioneel, Alsa en Langnese bieden wij voor elke keuken passende oplossingen en invulling van commerciële kansen met onze kwaliteitsproducten.

De ondersteuning van Dr. Oetker Professional gaat verder dan alleen in het aanbieden van producten. Ons team, van productontwikkelaar en productmanager tot rayon-/accountmanager, denkt mee in de zoektocht naar de geschikte oplossing. Wij ondersteunen vanaf de juiste bereiding van het product tot en met het verleiden van de gasten. Centraal binnen Dr. Oetker Professional staat het gemak voor jullie en genieten voor de gast.

Alle informatie over onze producten en services is terug te vinden op onze website. Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan contact op via het contactformulier of zoek direct het mobiele nummer van de rayonmanager in jouw regio.

Contactinformatie
info@oetker.nl
https://www.oetker-professional.nl/


Neem contact op met Dr. Oetker Professional

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!