Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Donna Italia Benelux 


Donna Italia Nederland maakt deel uit van een internationale keten met kantoren in o.a. Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk, Israël, Australia en Mexico. Door onze ruime ervaring binnen de diverse Horeca gelegenheden kunnen wij goed inspelen op de wensen van iedere klant. Wij bieden de mogelijkheid om een verrassend eerlijke authentiek Italiaanse gerecht in een mum van tijd te serveren. Met onze service op maat kunnen wij, afhankelijk van de afname, diverse soorten ovens leveren, van een expresoven tot een single-dan wel dubbeldeck. Dit alles zonder de noodzaak van getraind personeel. Het enige wat er nodig is, is een stopcontact.

Onze pizza’s zijn even geschikt voor de zakelijke lunch als een lekkere borrelhap in een cafe maar passen net zo makkelijk bij een snelle roomservice of als slice bij een outdoor evenement. Pizza past altijd! Donna Italia; een authentiek Italiaans product binnen drie minuten.


Neem contact op met Donna Italia Benelux 

Berichten van Donna Italia Benelux Nog geen berichten gepost door Donna Italia Benelux 

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht