Donna Italia Benelux


Donna Italia Nederland maakt deel uit van een internationale keten met kantoren in o.a. Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk, Israël, Australia en Mexico. Door onze ruime ervaring binnen de diverse Horeca gelegenheden kunnen wij goed inspelen op de wensen van iedere klant. Wij bieden de mogelijkheid om een verrassend eerlijke authentiek Italiaanse gerecht in een mum van tijd te serveren. Met onze service op maat kunnen wij, afhankelijk van de afname, diverse soorten ovens leveren, van een expresoven tot een single-dan wel dubbeldeck. Dit alles zonder de noodzaak van getraind personeel. Het enige wat er nodig is, is een stopcontact.

Onze pizza’s zijn even geschikt voor de zakelijke lunch als een lekkere borrelhap in een cafe maar passen net zo makkelijk bij een snelle roomservice of als slice bij een outdoor evenement. Pizza past altijd! Donna Italia; een authentiek Italiaans product binnen drie minuten.

Donna Italia levert authentieke Italiaanse pizza

Donna Italia biedt een uniek B2B pizza concept aan binnen de horeca. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een authentiek Italiaans gerecht in slechts 3,5 minuut te serveren. Naast deze met de hand gemaakte pizza's en focaccia uit de culinaire streek Emilia Romagna leveren wij ook verscheidende maten ovens in bruikleen, gepersonaliseerd promotiemateriaal en training en ondersteuning door ons enthousiaste team. Serveer de perfecte Italiaanse pizza - door iedereen, altijd en overal!

Contactinformatie

Siriusdreef 1 15
2132 WT Hoofddorp
Nederland

+31235543401
info@donnaitalia.nl
https://www.donnaitalia.nl/


Neem contact op met Donna Italia Benelux

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!