Horecava schuift door naar het voorjaar

Doc Collins Liquor


Ik moest en zou mijn droom uitvoeren! Toen ik de moed haast opgegeven had, kwam ik door stom toeval met een distilleerder in contact, die mijn idee enthousiast deelde: een ambachtelijk gebotteld product met puur handwerk, en elk etiket, elke zegel handmatig geplaatst voor de authenticiteit die voor mij heel belangrijk is. Na over en weer ideeën te hebben uitgewisseld, gingen we vrij snel van enkele proefsamples naar een eindproduct, waar ik mij helemaal in kan vinden. Niet te scherp, niet te zoet en met een heerlijke afdronk. Ik hoop dat onze Moonshine bij eenieder in de smaak zal vallen.

Na een uitgebreide proeverij werd mijn eigen gevoel al snel bevestigd, en ben ik echt mega trots op dit unieke product! Onze Moonshine smaakt heerlijk bij vlees, en ook bij gans en wild is het een heerlijke toevoeging.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Doc Collins Liquor

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!