Diversey B.V.


Duurzaam en efficiënt schoon voor de ultieme gastbeleving

Hoe ‘schoon’ is jouw restaurant?

De vraag is; als jij gaat eten in een restaurant. Kies je dan een vuile of een schone tafel? En hoe schoon is dan een zichtbaar schone tafel? De realiteit blijkt soms anders dan je denkt.

Wist je dat:

Er op een menukaart 10 keer meer bacteriën zitten dan op een toiletbril! 

Wat raken we nog meer vaak aan op een tafel in een restaurant?

Kom kijken op het TrendLAB van de Horecava.

Tussentijds reinigen van de tafel, de menukaart en van het peper- en zoutstel zijn belangrijk. Dit kan ook op een duurzame en efficiënte manier.  Wil je ook weten hoe precies, vraag dan een advies op maat aan of neem hier een kijkje naar onze duurzame oplossingen.

Duurzame missie

Diversey is al jaren bezig met de ontwikkeling van de meest duurzame oplossingen. Elke dag denken wij na hoe we deze wereld meer kunnen beschermen. Met onze missie Protect Care & Sustain, zorgen wij dat we de ESG duurzaamheidsdoelstellingen halen. Daarbij is het belangrijk dat onze producten een zo laag mogelijke CO2-uitstoot hebben. Dit doen we door de hoeveelheid verpakkingen zo klein mogelijk te maken voor u en onze partners door Reduce Reuse Recycle en Rethink.

SURE® en minder verpakkingen

Onze producten zijn hooggeconcentreerd en worden gedoseerd 

via doseersystemen om zo de veiligheid voor medewerkers te garanderen.

Hierdoor zorgen onze oplossingen voor minder chemie – minder verpakking en minder opslag en transport. Daarnaast hebben wij ook een productlijn ontwikkelt die 100% plantaardig is en gemaakt van afval uit de voedingsmiddelenindustrie. SURE® Plantaardige reinigingsproducten zijn voorzien van een Cradle-to-Cradle GOLD certificering. Ingrediënten worden niet uit de voedselketen gehaald, dus geen extra druk op het milieu en geen schadelijke ingrediënten. Cradle to Cradle Certified™ is een wereldwijd erkende maatstaf voor veiligere, duurzamere producten gemaakt voor een circulaire economie.

Lees hier meer over SURE®.

 

SafePack™

Volledig recyclebare pouches die zorgen voor een stap verder in onze ambitie dat al onze hoofdverpakkingen bijdragen aan de circulaire economie.

Onze experts hebben nieuwe milieuvriendelijke SafePack™-pouches ontwikkeld voor de Divermite, Diverflow en QuattroSelect doseersystemen die de bestaande pouches vervangen.
Dit terwijl u nog steeds profiteert van alle gebruikelijke voordelen die u gewend bent van Diversey; robuuste, eenvoudig te gebruiken, druppelvrije pouches die vele sproeiflacons vullen, keer op keer, zorgen we er nu voor dat de pouches volledig recyclebaar zijn volgens de nieuwste en hoogste normen in de markt en bijdragen aan de circulaire economie.

 

De nieuwe SafePack™-pouches zijn gemaakt van monolaag plastic en dus 100% recyclebaar. Dit is een betere optie voor het milieu en gemakkelijker en volledig te recyclen ten opzichte van de huidige verpakkingen. Deze nieuwe productiemethode zorgt ervoor dat er géén materiaal wordt verspild. Na gebruik kunt u de dop en het etiket gemakkelijk verwijderen en de lege pouches in de plastic afvalbak gooien.

 

Diversey

Diversey blijft continu ontwikkelen om zo de beste oplossingen te maken voor de meest duurzame reiniging en hygiëne voor de Horeca.
Diversey is een organisatie die wereldwijd bedrijven helpt op het gebied van reiniging en hygiëne. Hiervoor hebben we veel kennis en expertise in huis om de meest duurzame, veilige en efficiënte producten te ontwikkelen.Diversey biedt handige, veilige en efficiënte totaaloplossingen voor een hygiënische en gastvrije hospitality & foodservice omgeving.  Onze oplossingen zijn:
  • Voor het creëeren van een veilige en gastvrije omgeving binnen alle sectoren zoals bijvoorbeeld voor Foodservice en Hospitality. Oplossingen voor het gehele hotel zoals de hotelkamers, restaurants, algemene ruimtes, textielverzorging, vloerverzorging, food safety en consulting.
  • Geconcentreerde producten met zo weinig mogelijk plastic
  • Duurzame producten voorzien van het EU ecolabel en/of C2C label en veilig in gebruik
  • Betrouwbaar en beschikbaarheid van gemakkelijke schoonmaakprocessen, trainingen en ondersteunende materialen
  • Kostenefficiënt voor de totale operatie zoals arbeidskosten en kosten voor water- en energieverbruik

 

 

SURE Cradle to Cradle  https://www.horecava.nl/producten/sure-plantaardige-reinigingsproducten-hebben-nu-een-cradle-to-cradle-gold-certificering/

Unique cleaning technologies

Contactinformatie

Maarssenbroeksedijk 2
3542 DN Utrecht
Nederland

+31302476885
marketing.benelux@diversey.com
https://diversey.nl/nl


Neem contact op met Diversey B.V.

Berichten van Diversey B.V.
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!