Diversey B.V.


Diversey- expert op het gebied van reiniging en hygiëne

Diversey is een organisatie die wereldwijd bedrijven helpt op het gebied van reiniging en hygiëne. Hiervoor hebben we veel kennis en expertise in huis om de meest duurzame, veilige en efficiënte producten te ontwikkelen.

Diversey biedt handige, veilige en efficiënte totaaloplossingen voor een hygiënische en gastvrije hospitality & foodservice omgeving. 

Onze oplossingen zijn:

  • Voor het creëeren van een veilige en gastvrije omgeving binnen alle sectoren zoals bijvoorbeeld voor Foodservice en Hospitality. Oplossingen voor het gehele hotel zoals de hotelkamers, restaurants, algemene ruimtes, textielverzorging, vloerverzorging, food safety en consulting.
  • Duurzame producten voorzien van het EU ecolabel en/of C2C label en veilig in gebruik
  • Betrouwbaar en beschikbaarheid van gemakkelijke schoonmaakprocessen, trainingen en ondersteunende materialen
  • Kostenefficiënt voor de totale operatie zoals arbeidskosten en kosten voor water- en energieverbruik

Diversey Shield maak veiligheid zichtbaar

Reiniging en hygiëne is altijd een belangrijk aspect geweest bij het runnen van een horecabedrijf, maar Covid-19 heeft ons er des te meer bewust van gemaakt hoe groot het belang is van hygiëne. Ben jij ervan overtuigd dat alle medewerkers weten wat ze moeten doen om zichzelf en natuurlijk de gasten een veilige omgeving te bieden?

Diversey Shield

Diversey kan hierbij helpen door het verifiëren van het kennisniveau van alle schoonmaakactiviteiten binnen jouw horecabedrijf. Door Diversey Shield kun je erop vertrouwen dat je voldoet aan de hoogste normen en eisen voor reiniging en hygiëne.

 

Hoe werkt Diversey Shield? Ons salesteam en/of onze Diversey Consulting experts voeren verschillende audits uit, waarbij ze specifiek controleren op producten en protocollen die relevant zijn tegen Covid-19. Ook trainingen en begeleiding van de medewerkers wordt geëvalueerd. Slaagt de locatie voor de audit, dan krijgt het de Diversey Shield onderscheiding.

Reopening programma online

We helpen u graag om veiligere, schonere en gezondere ruimtes te creëren in uw (werk)omgeving, zeker in deze tijd met de COVID-19 pandemie; of dat nu een restaurant, (school)kantine, openbare wasruimte, keuken, gastenkamer, zwembad, receptie, lobby, trappenhuis, wasplaats, kantoor, vergaderruimte of winkel is.

Onze oplossingen en programma’s zijn ontworpen om de kwaliteit van service, veiligheid en zorg voor gebruikers, gasten en medewerkers te verbeteren. Onze oplossingen integreren producten, processen, training en controlesystemen om risico’s te verminderen, resultaten te verbeteren en de totale operationele kosten te verlagen.

Krijg toegang tot onze reinigings– en desinfectieoplossingen, werkinstructies en controlelijsten,desinfectiekaarten en uitgebreide brochures, door het formulier rechts in te vullen.

Onze plannen bieden oplossingen en maatregelen om de persoonlijke veiligheid van medewerkers en gasten te waarborgen. We bieden een overzicht met de juiste welke reiniging- en desinfectiemiddelen, type TASKI-machines, materialen en trainingen afgestemd op uw locatie en behoeften.

Hand- en oppervlaktedesinfectie 

Het SARS-CoV-2 (Coronavirus) verspreidt zich voornamelijk van persoon tot persoon, hetzij door nauw contact met elkaar (binnen 1,5 meter) of door ademhalings druppels die worden verspreid wanneer een besmet persoon hoest of niest. Overdracht kan ook plaatsvinden door een besmet oppervlak of voorwerp aan te raken en vervolgens de mond, neus of ogen aan te raken. Het reinigen van oppervlakken en desinfecteren van vaak aangeraakt oppervlakken en handdesinfectie is cruciaal om verspreiding tegen te gaan. 

Wij hebben uitgebreide en effectieve productoplossingen voor infectiepreventie en –bestrijding; hand- en oppervlaktedesinfectieproducten en reinigings- en hygiëneprotocollen, aangevuld met uitbraakprogramma’s.

SURE Cradle to Cradle  https://www.horecava.nl/producten/sure-plantaardige-reinigingsproducten-hebben-nu-een-cradle-to-cradle-gold-certificering/

Unique cleaning technologies

Contactinformatie

Maarssenbroeksedijk 2
3542 DN Utrecht
Nederland

+31302476885
marketing.benelux@diversey.com
https://diversey.nl/nl


Neem contact op met Diversey B.V.

Berichten van Diversey B.V.
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!