Disposable Discounter 


Simpel en eenvoudig op een overzichtelijke website al je disposables en verpakkingen bestellen tegen de állerscherpste prijzen online die je de volgende dag al in huis hebt! Je hebt keuze uit een zeer ruim assortiment wat wij elke dag weer vergroten! Ons uitgangspunt? Perfectie! Niet alleen in producten maar ook in service en bestelgemak, elke dag weer opnieuw!

Graag voorzien onze professionals je van een goed advies. Je kunt op ons vertrouwen! Door onze jarenlange ervaring in de verpakkingsmarkt en de vele branches die er zijn kunnen wij je op alle fronten goed van dienst zijn. Of je nu een startende ondernemer bent of een professional, iedereen is welkom en je kunt rekenen op specialisten die het verpakkingsvak écht verstaan. Wij zijn gericht op de B2B markt, maar uiteraard is iedereen welkom! Waar wij leveren? Inmiddels over de hele wereld! Wij zijn er best trots op dat in alle continenten onze producten worden gebruikt!


Neem contact op met Disposable Discounter 

Berichten van Disposable Discounter Nog geen berichten gepost door Disposable Discounter 

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht