Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

DinerApp.nl – Parcs App B.V.


Diner App verzorgt het benodigde activiteiten- en bedrijvenoverzicht in en rondom het restaurant maar daar blijft het niet bij. In een smartphonetijdperk is directe communicatie met je doelgroep doeltreffend en winstgevend.

Uw restaurant kan vele malen effectiever haar activiteiten onder de aandacht brengen. Zo kunt u pushberichten sturen met acties, actuele tafelbezettingsgraad waardoor men snel nog een tafel kan reserveren, spaarsysteem waardoor uw vaste klanten vaker langskomen, maar ook nieuwe klanten zult genereren (mond tot mondreclame).

Het inzetten van de app zorgt er voor dat uw gasten o.a. in uw restaurant of buitenaf een kijkje kunnen nemen in uw keuken. Zo kan uw gast een bestelling doen, ideaal wanneer de serveerster even druk is of wanneer niemand de telefoon opneemt. Ook kan uw gast een tafeltje reserveren maar ook kijken of er een tafeltje vrij is.

Door het implementeren van de Diner App zal personeel effectiever kunnen werken en zich kunnen richten op belangrijke zaken. Tafelreserveringen zullen via de app plaatsvinden en men kan de informatie ook via de app bekijken, zoals wat u serveert of dat er een tafeltje vrij is. De app is er in het Nederlands, Duits, Engels, Frans én het Spaans aanwezig dus gegarandeerd dat alle klanten zelf de benodigde informatie kunnen vinden.


Neem contact op met DinerApp.nl – Parcs App B.V.

Berichten van DinerApp.nl – Parcs App B.V.Nog geen berichten gepost door DinerApp.nl – Parcs App B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht