DGS Wijnkopers B.V.


Wijnconsumenten zijn onze inspiratie en motiveren ons om de beste wijnbeleving in de wijnhandel te realiseren. Zo efficiënt en effectief mogelijk, samen met partners en wijnproducenten. Verantwoord, met de beste supply chain performance, het meest innovatieve assortiment management met de juiste wijnen, gezonde marges in de hele keten, uitgebreide kennis van de markt en de best mogelijke service. Daarom zijn wij toonaangevend in de markt en blijven we dat ook. We love wine, we live wine!

80% van de aandelen is in handen van het huidige management van Delta Wines, de andere 20% van de oprichters van het bedrijf, Pim Nolen en Teun Los. In 2002 begonnen de eerste werknemers als aandeelhouder te participeren, in 2015 groeide het aantal deelnemende werknemers tot 16 in totaal. Dit maakt Delta Wines de eerste Nederlandse ‘wijncoöperatie’, die ervoor zorgt dat de toekomst van de ontwikkeling van het bedrijf in handen is van degenen die het verschil maken.

Contactinformatie
info@deltawines.eu
https://www.deltawines.eu/nl/


Neem contact op met DGS Wijnkopers B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!