Horecava schuift door naar het voorjaar

DGS Wijnkopers B.V.


Wijnconsumenten zijn onze inspiratie en motiveren ons om de beste wijnbeleving in de wijnhandel te realiseren. Zo efficiënt en effectief mogelijk, samen met partners en wijnproducenten. Verantwoord, met de beste supply chain performance, het meest innovatieve assortiment management met de juiste wijnen, gezonde marges in de hele keten, uitgebreide kennis van de markt en de best mogelijke service. Daarom zijn wij toonaangevend in de markt en blijven we dat ook. We love wine, we live wine!

80% van de aandelen is in handen van het huidige management van Delta Wines, de andere 20% van de oprichters van het bedrijf, Pim Nolen en Teun Los. In 2002 begonnen de eerste werknemers als aandeelhouder te participeren, in 2015 groeide het aantal deelnemende werknemers tot 16 in totaal. Dit maakt Delta Wines de eerste Nederlandse ‘wijncoöperatie’, die ervoor zorgt dat de toekomst van de ontwikkeling van het bedrijf in handen is van degenen die het verschil maken.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met DGS Wijnkopers B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!