DEXIMPORT BV


Deximport BV opgericht in 2008 is een bedrijf gespecialiseerd in het distribueren, importeren en exporteren van voedingsmiddelen, frisdranken en grondstoffen binnen de sector business to business. Een distributeur aan groothandels, exporteurs, retailers, productie en industriebedrijven. Dankzij onze eigen import, producties, private labels en innovaties, geniet onze klantenkring van ons uniek en gevarieerd aanbod. Continuïteit, duurzaamheid en onderscheidend vermogen is een essentieel begrip binnen ons organisatie. Dit met één doel voor ogen, namelijk samen continuïteit en klant tevredenheid waarborgen.

Door onze ervaringen, inkoopcapaciteiten, brede netwerken in verschillende sectoren, volumecontracten en nauwe samenwerkingsverbanden met gerenommeerde bedrijven kunnen wij u competitieve prijzen aanbieden. Inmiddels hebben wij een breed scala bekende merken, private labels en custom related producten op de markt gebracht. Buiten ons eigen merken hebben wij ook vele A-merken in ons gamma. Wij leven strikte kwaliteitseisen na en kunnen u daardoor waarborgen van de juiste prijs en kwaliteitsverhouding. Wij werken voornamelijk met bedrijven die gecertificeerd zijn met de juiste certificering zoals; ISO 9001;2000, IFS, BRC, HACCP. SKAL etc.

Onze marktsegment is onderverdeeld in:

  • Horecagrootverbruikers
  • Bakkerij groothandels en bakkerijfabrikanten
  • Groothandels in de etnische markt
  • Retailers food en Non food retailers
  • Industriële afnemers en productie bedrijven
  • Exporteurs en importeurs
  • Buitenlandse importeurs en distributeurs

Distributeur voor Groothandels

Agentuur en verkooporganisatie in A-merken en Premium private labels.

Contactinformatie

Euroweg 16
2988CM Ridderkerk
Nederland

+31(0)180557833
info@deximport.com
https://www.deximport.nl/over-ons/


Neem contact op met DEXIMPORT BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!