Devapo BV


Met meer dan 20 jaar ervaring is Devapo een autoriteit op het gebied van food processing. Met onze brede range van producten, systemen en concepten, bieden wij oplossingen voor de zorg, gastronomie, industrie en retail. Devapo is een innovatief bedrijf dat met passie werkt aan complete en passende oplossing voor voedselverwerking in de zorg, gastronomie, industrie en retail. We willen de beste partner zijn voor onze klanten. We besteden daarom aandacht aan de ontwikkeling van onze teamleden, zodat we samen met onze klant het optimale resultaat kunnen bereiken. Precies zoals het zou moeten zijn.

De bereiding van voedsel heeft grote invloed op de kwaliteit daarvan. Devapo weet dat als geen ander en wil hier meer bewustzijn voor creëren. Wij willen de nieuwe standaard zetten: de beste bereiding voor het optimale resultaat. Dagelijks werken we met toewijding aan de meest innovatieve oplossingen om de kwaliteit van voedsel te verhogen.

Contactinformatie
info@devapo.nl
https://devapo.com/


Neem contact op met Devapo BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!