DesignShops B.V.


Bij een uitbundige levensstijl hoort aandacht voor eten, presentatie, sfeer en rijke aroma’s. Daarom kunt u naast een ruim assortiment aan servies en een zeer gevarieerd aanbod aan bestek bij ons ook terecht voor een ruime collectie aan wijnglazen. Voor elke type aroma hebben wij een ander glas. Zo komen alle smaken tot hun recht! Ook voor andere glazen bent u bij ons aan het juiste adres zoals: waterglazen, bierglazen, melkglazen, frisdrankglazen en etc.

In onze winkel krijgt u alle tijd om ons assortiment te verkennen. Onze medewerkers helpen u graag verder met veel enthousiasme. Als horecaondernemer bent u uiteraard ook van harte welkom om even binnen te lopen en is het mogeljk om tegen scherpe prijzen een zakelijke offerte aan te vragen.

Contactinformatie
info@woldring.nl
https://woldring.nl/


Neem contact op met DesignShops B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!