Dero Foods


Dero Foods is als familiebedrijf een trendsetter als het gaat om brood en banket. Echte fijnproevers. Altijd onderweg. Op zoek naar vernieuwende en bijzondere lekkernijen. Eenmaal overtuigd van nieuwe succesvolle producten kiest Dero Foods bewust voor de originele receptuur. En daar profiteer je als klant van. Je loopt voorop met exclusieve hapjes, taart en broodjes. Specialiteiten zijn de Cheesecakes, Brownies en Danish Pastry. Dero Foods introduceerde deze lekkernijen als eerste in Nederland, en op grote schaal. Daarbij levert Dero Foods volgens origineel recept: rijk en vol van smaak. Niet te evenaren delicatessen, waar je als ondernemer het verschil mee maakt.

Veel innovaties vind je over de grenzen. Dero Foods kijkt onder andere naar de Amerikaanse markt. Bijvoorbeeld voor échte Cheesecakes, Red Velvet Cake of sticky Brownies. Of denk aan de extra krokante Danish Pastry, waarbij alleen de originele Deense bereiding goed genoeg is voor Dero Foods. Onmogelijk om zelf te maken. Een perfecte aanvulling op je assortiment.

Contactinformatie
info@derofoods.nl
https://derofoods.nl/


Neem contact op met Dero Foods

Berichten van Dero Foods
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!