Den Leeuw Koffie Groep


Den Leeuw koffie is een uniek eigen label, met een historie van Hollandsche Meesterbranders, stijlvol verpakt en verkrijgbaar in 4 smaakvolle varianten: blond, swart (bonen), snelfilter en freshbrew. Met IL LEONE, espresso in 2 blends, Bionda Lungo en Nero Forte, verzekeren wij onze klanten van de allerbeste Italiaanse espresso Originale. Een ware smaaksensatie uit de laars van Europa in een frisse en stijlvolle verpakking, perfect passend in ieder concept. Natuurlijk completeren we ons assortiment met LOVE 100% Organic Coffee. Een fairtrade kwaliteitsproduct, bestaande uit verse handgeplukte koffiebonen in een duurzame verpakking. Al onze merken zijn voorzien van passend porselein en bijproducten die uw klanten zullen aanspreken!

Solide en vakbekwame importeurs met een uitstekende servicedienst leveren onze superieure koffiemachines. Den Leeuw is van nature eigenzinnig, zit niet graag stil en brult graag verder. Met deze inspiratie blijven wij ons assortiment ontwikkelen.

Contactinformatie

Koningslinde 1 A
7131 MP Lichtenvoorde
Nederland

+31653317330
info@denleeuw.nl
https://www.denleeuw.nl/


Neem contact op met Den Leeuw Koffie Groep

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!