Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Den Leeuw Koffie Groep


Den Leeuw koffie is een uniek eigen label, met een historie van Hollandsche Meesterbranders, stijlvol verpakt en verkrijgbaar in 4 smaakvolle varianten: blond, swart (bonen), snelfilter en freshbrew. Met IL LEONE, espresso in 2 blends, Bionda Lungo en Nero Forte, verzekeren wij onze klanten van de allerbeste Italiaanse espresso Originale. Een ware smaaksensatie uit de laars van Europa in een frisse en stijlvolle verpakking, perfect passend in ieder concept. Natuurlijk completeren we ons assortiment met LOVE 100% Organic Coffee. Een fairtrade kwaliteitsproduct, bestaande uit verse handgeplukte koffiebonen in een duurzame verpakking. Al onze merken zijn voorzien van passend porselein en bijproducten die uw klanten zullen aanspreken!

Solide en vakbekwame importeurs met een uitstekende servicedienst leveren onze superieure koffiemachines. Den Leeuw is van nature eigenzinnig, zit niet graag stil en brult graag verder. Met deze inspiratie blijven wij ons assortiment ontwikkelen.


Neem contact op met Den Leeuw Koffie Groep

Berichten van Den Leeuw Koffie GroepNog geen berichten gepost door Den Leeuw Koffie Groep

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: ismail gules van Lost in Amsterdam B.V. in Amsterdam

    goede service, goede koffie

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht