Delta Horeca


Delta Horeca is in 2003 opgericht door Danny Hagenaar met als doel de in- en verkoop van gebruikte professionele keukenapparatuur. Inmiddels hebben wij een flinke groei doorgemaakt en is ons specialisme uitgebreid naar in- en verkoop van gebruikte en nieuwe apparatuur, keukenontwerp, plaatsing en service aan professionele keukens. Wij hebben bewust gekozen voor een klein aantal leveranciers met een groot assortiment. Zo bieden wij de garantie om bij het ontstaan van een eventueel probleem, altijd een goede en snelle oplossing te kunnen verzorgen.

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is! Dit bereiken wij door een zeer persoonlijke en flexibele samenwerking. Wij pakken ieder project, groot of klein, persoonlijk aan en delen hierin onze visie. Wij bieden de mogelijkheid om een keuken van concept tot installatie geheel op maat te realiseren. Onze verkoop medewerkers hebben veel praktische ervaring en kunnen u uitstekend adviseren in de benodigde capaciteit, de routing en prijs/kwaliteit afwegingen. In een persoonlijk gesprek worden alle wensen en ideeën besproken. Aansluitend ontvangt u een gedetailleerde offerte met tekening waarna e.e.a. bijgeschaafd wordt tot een voor beide partijen perfect ontwerp.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Delta Horeca

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!