Horecava schuift door naar het voorjaar

Deliverect


Bij Deliverect willen we onze klanten dichter bij hun eigen klanten brengen. Als ervaren productontwikkelaars doen we dit door de allerbeste software te leveren om zo het leven van onze klanten te vereenvoudigen. Wij zijn even gepassioneerd door wat we doen als jij bent door jouw zaak. En dat is wat ons uniek maakt!

Deliverect koppelt je online bestel- en bezorgplatformen aan je kassasysteem. We maken zo een eind aan je operationele nachtmerries. Laat het aan ons over om het kassasysteem van je restaurant te koppelen aan je online bezorgplatformen zoals Uber Eats, Deliveroo, Thuisbezorgd en meer. Wedden dat je maaltijdbezorging sneller groeit dan je ooit kon denken?


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Deliverect

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!