Delital Foodservice B.V.


Delital Gelato Service levert alles op het gebied van ijsgrondstoffen en patisserie. Wij hebben verschillende merken in het assortiment, ons eigen ontwikkelde merk ForIce, Leagel, PreGel en ForPastry. Delital Gelato Service werkt nauw samen met Grensland Zuivel BV. De organisatie is zo efficiënt mogelijk ingericht om zowel de groothandel als onze eindgebruikers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U ziet dan ook voor beide bedrijven dezelfde organisatie voor Customer service, Administratie, Product Management, Opleiding en Buitendienst. De distributie vindt plaats vanuit onze locatie in Weerselo. Workshops kunnen wij voor zowel de startende als ervaren vakman organiseren wij in onze DEMO-keuken in Weerselo.

ForIce® is het eigen merk van Delital Gelato Service. Hiervoor selecteren wij uitsluitend de beste producenten die ons het beste uit de markt aanbieden om u kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten te leveren voor een marktconforme prijs. Met onze ForIce® grondstoffen kunt u het meest smaakvolle Ambachtelijk Schepijs, Frozen Yoghurt en Softijs & Milkshakes produceren. Verder kunt u bij ons terecht voor deskundig advies en diverse toebehoren om uw product optimaal te kunnen presenteren aan uw klanten!

 

Contactinformatie
info@delital.nl
https://www.delitalwebshop.nl/


Neem contact op met Delital Foodservice B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!