Horecava schuift door naar het voorjaar

Delisol


Alles begint bij de selectie van onze producten. Door op het juiste moment en op de juiste plaats te oogsten starten we met grondstoffen boordevol smaak en natuurlijke vitamines. We laten zo min mogelijk tijd tussen het oogsten en het verwerken van de groentes, zo blijven de vitamines maximaal behouden en behouden ze hun optimale structuur. We streven ernaar om altijd pure producten op uw bord te krijgen – lekker gerijpt onder de mediterrane zon.

Zoals onze slogan het betaamt – Delisol, authentic slow food – is de factor tijd cruciaal in onze processen. We gebruiken dan ook traditionele methodes in combinatie met de laatste rooster- en droog technieken. Zo grillen we onze groenten smaakvol en worden de halfgedroogde groenten op lage temperaturen gegaard. Het droogproces wordt hierbij op geen enkele manier geforceerd. Op die manier halen we het beste uit onze groenten en fruit naar boven. Na het drogen worden de producten gemarineerd in een authentieke marinade met kruiden en koolzaadolie. De producten kunnen zo bereid worden volgens de slow food principes: zonder additieven of bewaarmiddelen. Puur natuur. Onze groenten-en fruitcreaties, tapenades, groenten tartaars, olijven en vele andere heerlijke slow food creaties steken boordevol smaak en zijn makkelijk te verwerken in tal van gerechten. Onze producten zijn puur en natuurlijk, en nodigen uit tot het creëren van gezonde gerechten.


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!