Délifrance Nederland B.V.


Onze geschiedenis start eind jaren 70 toen wij de allereerste diepevroren bake-off baguette creëerden. Daarna is Délifrance niet meer gestopt met het ontwikkelen van kwalitatieve bakkerij-, patisserie-, viennoiserie- en hartige producten voor foodservice, retailers en bakkers. Wij vervaardigen en verspreiden producten die geïnspireerd zijn op Franse know-how. Ze zijn gemaakt met de beste grondstoffen, ambachtelijke technieken en bakkerstradities. Onze producten bevatten dan ook rijke smaken en zijn van topkwaliteit. Daarmee kunnen onze afnemers over de hele wereld hun klanten op elk moment van de dag verwennen.

Onze medewerkers zijn het centrale middelpunt van alles wat we doen. Onze nauwe banden met onze partners op elk niveau – van de boeren tot de consumenten – zorgen ervoor dat iedereen betrokken is bij ons doel om van elke dag volop te genieten, daarom ‘Live Everyday Delicious’. Door een nauwe samenwerking met onze partners kunnen wij de allerbeste producten garanderen. Wij hebben een uniek internationaal netwerk van verkoopkantoren ontwikkeld. Wij zijn actief in 100 landen. Dankzij onze expertise van de markten kunnen wij recepturen en diensten aanpassen aan lokale tradities, consumptiegewoonten en verkoopkanalen.

Bake off leverancier (bakkerijproducten)

Al vier decennia reikt Délifrance oplossingen aan in de vorm van (Frans) brood, viennoiserie, patisserie en traiteurproducten bij aanbieders van ‘buitenshuis eten’, van de grote distributeurs tot aan de bakkers.

Contactinformatie

Fruiteniersstraat 3
3334 KA Zwijndrecht
Nederland

+31180485111
webshop@delifrance.nl
https://www.delifrance.nl


Neem contact op met Délifrance Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!