Délifrance Nederland B.V.


Onze geschiedenis start eind jaren 70 toen wij de allereerste diepevroren bake-off baguette creëerden. Daarna is Délifrance niet meer gestopt met het ontwikkelen van kwalitatieve bakkerij-, patisserie-, viennoiserie- en hartige producten voor foodservice, retailers en bakkers. Wij vervaardigen en verspreiden producten die geïnspireerd zijn op Franse know-how. Ze zijn gemaakt met de beste grondstoffen, ambachtelijke technieken en bakkerstradities. Onze producten bevatten dan ook rijke smaken en zijn van topkwaliteit. Daarmee kunnen onze afnemers over de hele wereld hun klanten op elk moment van de dag verwennen.

Onze medewerkers zijn het centrale middelpunt van alles wat we doen. Onze nauwe banden met onze partners op elk niveau – van de boeren tot de consumenten – zorgen ervoor dat iedereen betrokken is bij ons doel om van elke dag volop te genieten, daarom ‘Live Everyday Delicious’. Door een nauwe samenwerking met onze partners kunnen wij de allerbeste producten garanderen. Wij hebben een uniek internationaal netwerk van verkoopkantoren ontwikkeld. Wij zijn actief in 100 landen. Dankzij onze expertise van de markten kunnen wij recepturen en diensten aanpassen aan lokale tradities, consumptiegewoonten en verkoopkanalen.


Neem contact op met Délifrance Nederland B.V.

Berichten van Délifrance Nederland B.V.Nog geen berichten gepost door Délifrance Nederland B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht