Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Delicious Food & Gourmet


Denis Geurtsen en Thom Geurtsen, vader en zoon wie samen met niks meer dan passie alles uit de kast halen in de delicatessenbranche. Binnen Delicious werken wij vanuit de overtuiging dat we met een breed assortiment delicatessen en een goed georganiseerd verwerkingsproces voor professionele inkooppartijen het verschil kunnen maken in kwaliteit, flexibiliteit en logistieke efficiency.

Naast kennis, ervaring en een goede organisatie is onze liefde voor voedsel met karakter de basis onder ons bedrijf. Pure, authentieke recepten. Rijke smaken. Natuurlijke ingrediënten. Onweerstaanbare geuren. We krijgen er niet genoeg van. We blijven genieten van bewezen toppers in ons assortiment en geven onze smaakpapillen overal waar we komen de kost op zoek naar nieuwe delicatessenpareltjes waarmee we onze klanten kunnen verrassen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Delicious Food & Gourmet

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!