Delicious Food & Gourmet


Denis Geurtsen en Thom Geurtsen, vader en zoon wie samen met niks meer dan passie alles uit de kast halen in de delicatessenbranche. Binnen Delicious werken wij vanuit de overtuiging dat we met een breed assortiment delicatessen en een goed georganiseerd verwerkingsproces voor professionele inkooppartijen het verschil kunnen maken in kwaliteit, flexibiliteit en logistieke efficiency.

Naast kennis, ervaring en een goede organisatie is onze liefde voor voedsel met karakter de basis onder ons bedrijf. Pure, authentieke recepten. Rijke smaken. Natuurlijke ingrediënten. Onweerstaanbare geuren. We krijgen er niet genoeg van. We blijven genieten van bewezen toppers in ons assortiment en geven onze smaakpapillen overal waar we komen de kost op zoek naar nieuwe delicatessenpareltjes waarmee we onze klanten kunnen verrassen.

Contactinformatie
info@delicious-food.nl
https://www.delicious-food.nl/


Neem contact op met Delicious Food & Gourmet

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!