Deldiche


Eten is het fundament van Deldiche – delicatessen waar heel Europa van kan genieten. Wij verzorgen zowel de productie als de distributie van heerlijke delicatessen, en daarmee bereiken wij de harten en de borden van verschillende klanten via onze distributie naar grote retailers, voedingsdiensten en delicatesse winkels. Bij Deldiche verzorgen wij de levering van heerlijke delicatessen. Ons doel is verweven in de naam van Deldiche, en we zijn er trots op om dit in stand te houden. Wij maken voornamelijk verse humus, pesto, tapenades, en Deli dips en spreads die geliefd zijn door al onze partners en hun klanten. Verder importeren we ook delicatessen uit heel Europa en leveren deze aan een aantal van de beste delicatessenwinkels in België en Nederland.

Deldiche onderscheidt zich van haar concurrenten vanwege onze unieke filosofie en passie voor wat we doen. Eten, voor ons, is meer dan een mix van ingrediënten om iets goeds te maken. Eten, en het bereiden ervan, zijn beiden een vorm van kunst voor ons. Wij zijn daarom bijzonder verwend met onze positie en gebruiken deze dan ook om nieuwe innovaties en concepten te creëren, waar enorm van genoten kan worden vanwege hun pure verrukkelijkheid en commercieel succes.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Deldiche

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!