Deldiche N.V.


Eten is het fundament van Deldiche – delicatessen waar heel Europa van kan genieten. Wij verzorgen zowel de productie als de distributie van heerlijke delicatessen, en daarmee bereiken wij de harten en de borden van verschillende klanten via onze distributie naar grote retailers, voedingsdiensten en delicatesse winkels. Bij Deldiche verzorgen wij de levering van heerlijke delicatessen. Ons doel is verweven in de naam van Deldiche, en we zijn er trots op om dit in stand te houden. Wij maken voornamelijk verse humus, pesto, tapenades, en Deli dips en spreads die geliefd zijn door al onze partners en hun klanten. Verder importeren we ook delicatessen uit heel Europa en leveren deze aan een aantal van de beste delicatessenwinkels in België en Nederland.

Deldiche onderscheidt zich van haar concurrenten vanwege onze unieke filosofie en passie voor wat we doen. Eten, voor ons, is meer dan een mix van ingrediënten om iets goeds te maken. Eten, en het bereiden ervan, zijn beiden een vorm van kunst voor ons. Wij zijn daarom bijzonder verwend met onze positie en gebruiken deze dan ook om nieuwe innovaties en concepten te creëren, waar enorm van genoten kan worden vanwege hun pure verrukkelijkheid en commercieel succes.

Deldiche, Where Food becomes art !

Wat is Medline? Medline, of de sleutel tot het Zuiden! In een wereld waar de Mediterrane keuken niet meer weg te denken is biedt Medline een culinaire snelle oplossing. Een assortiment van populaire dips, pesto's, chutney's en tapenades breed toepasbaar.

Contactinformatie

Industrielaan 8
1742 Ternat
België

+3225692190
info@deldiche.be
https://www.deldiche.be/


Neem contact op met Deldiche N.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!