Horecava schuift door naar het voorjaar

DeJong Cheese


DeJong Cheese is een (h)echt familiebedrijf gevestigd in het tegen de Belgische grens gelegen Alphen (NB). Sinds 1995 maken wij volgens traditioneel recept zachte en gerijpte (geiten)kazen van hoge kwaliteit. Van oorsprong is de kaasmakerij begonnen door het maken van geitenkazen van melk van eigen boerderij. Tegenwoordig wordt de melk gekocht van boeren uit de nabije omgeving en verwerken we verschillende soorten melk zoals koe, geit -en schapenmelk. We hebben een zeer divers gamma aan kazen op basis van koe-en geitenmelk waar we verschillende markten mee bedienen. We leveren zowel nationaal als internationaal aan Retail, Foodservice, kaasspeciaalzaken en Business to Business.

Onze kracht ligt bij het op de markt brengen van unieke en innovatieve producten op basis van koe- en geitenmelk, we zijn zeer klantgericht en doordat we nauw samenwerken met verschillende partijen kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant en de markt. Door onze flexibiliteit is er veel mogelijk wat betreft afwijkende verpakkingen, producten en smaakvarianten.
Ook is de kwaliteit van onze kazen duidelijk bewezen oor het winnen van diverse awards bij grote internationale kaaswedstrijden.

DeJong Cheese kunt u ontdekken onder de twee verschillende merken die wij leveren; DeJong’s Cheese en Alphenaer.

DeJong Cheese de lekkerste (geiten)kaas Natuurlijk uit Nederland!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met DeJong Cheese

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!