Dedert IJs BV


Dedert IJs in Roermond is een unieke producent van water- en vruchtenijsjes – een echte specialist op dit gebied in Europa!

Onze ijslolly’s vinden hun weg naar de consument vooral via retailers die hun private label bij ons exclusief laten produceren of via andere ijsproducenten die hun productie gedeeltelijk willen uitsourcen. En ook ons eigen merk is niet alleen bekend en geliefd binnen Europa maar ook daarbuiten. In de hele wereld!

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuw product of het uitsourcen van een complete productielijn – Dedert IJs denkt met u mee!


Dedert kwaliteit maakt het verschil

De markt verandert continu – consumenten weten wat ze willen en vragen naar producten die bij hun lifestyle passen.
Genieten? Absoluut! Maar wel bewust en verantwoord. Daarom worden onze ijsjes bijvoorbeeld zonder toevoeging van genetisch gemodificeerde (GMO-)gewassen geproduceerd.

Dedert speelt in op de ontwikkelingen in de markt. Een ijsje zonder suiker? IJsjes verrijkt met vitaminen? Met echt vruchtensap? Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen? Een ijsje dat op een trend inspeelt? Alles is mogelijk!

Maak gebruik van onze ervaring. Want alleen tevreden klanten zijn trouwe klanten!

Contactinformatie
sales@dedertijs.nl
https://www.dedertijs.nl/nl


Neem contact op met Dedert IJs BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!