De Zuivelmakers Foodservice B.V.


In 1977 is Kees Lekkerkerker begonnen met het maken van diverse zuivelproducten. Een echt familiebedrijf met zuivel in ons DNA. Zo kun je ons omschrijven. De moeder van Kees Lekkerkerker maakte kaas. Sterker nog: Kees is bijna geboren in de kaastobbe. Zijn kinderen delen de passie van Kees en werken ook al jaren in het bedrijf. En wie weet nemen zijn kleinkinderen het wel over.

De Zuivelmakers

De Zuivelmakers – voorheen heetten we De Natuurhoeve – is opgericht in 1977. Toen begon Kees Lekkerkerker kaas te maken van eigen melk. Al snel opende hij een kaaswinkeltje in de Bilt. Sinds begin jaren 80 worden er ambachtelijke toetjes gemaakt. Er is aardig wat gebeurd sinds de beginjaren. Wist je bijvoorbeeld dat we in het Guinness Book of Records hebben gestaan met de grootste kaas ter wereld?

De Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep bestaat inmiddels uit meerdere bedrijven. Kasi Food en Lebo Kaas en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Kasi Food en Lebo Kaas zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, diverse (smelt)kaasproducten, kruidenboter en zuivel ingrediënten.


Neem contact op met De Zuivelmakers Foodservice B.V.

Berichten van De Zuivelmakers Foodservice B.V.Nog geen berichten gepost door De Zuivelmakers Foodservice B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht