Horecava schuift door naar het voorjaar

De Witte Lietaer International Textiles N.V.


BETAALBARE KNOWHOW & EXPERTISE

We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan, die voldoet aan de hoogste eisen en een totale service op maat afgestemd op de smaak van iedere klant. We zijn een ervaren partner in alle marktsegmenten, retail zowel als de B2B-contractmarkt.

DIVERSITEIT EN ONE-STOP-SHOPPING CONCEPT

Wij bieden een ruime collectie aan van bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen en decoratiestoffen. Wij zijn toegewijd om de best mogelijke match met uw interieur(project) te vinden. De Witte Lietaer is ook een partner voor promotioneel textiel.

DUURZAME LINNENPRODUCTEN

Onze producten zijn geproduceerd met het oog op detail en zijn vervaardigd uit de best mogelijke materialen zodat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We hebben een goed doordacht productontwikkelingsconcept.

OPMERKELIJKE SERVICE EN OPERATIONEEL STERK

De Witte Lietaer is uw betrouwbare partner voor uw slimme kostenbesparende linnenoplossing inclusief productspecificaties, regionale productie, opslag, wereldwijde distributie en logistiek. Dit voortreffelijk concept onderscheidt de Witte Lietaer en is daarvoor wereldwijd befaamd.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Witte Lietaer International Textiles N.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!