Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

De Waard Beroepskleding B.V.


Al 35 jaar toonaangevend

Bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Dat is onze missie. Met mooie, hoogwaardige kleding. Waarin de drager zich comfortabel voelt, waarmee het bedrijf zijn gewenste imago uitstraalt, en waar de opdrachtgever zo weinig mogelijk omkijken naar heeft. Van plaatselijke ondernemer tot landelijk ketenbedrijf. Van enkele kostuums tot 10.000 sloven. Elk bedrijf vindt bij De Waard beroepskleding een passende oplossing naar wens. En daar zijn we maar wat trots op.

Betrokken

De Waard weet exact wat een bedrijf zoekt in zijn kledingpartner. Natuurlijk zijn creativiteit, duurzaamheid, comfort en prijs belangrijk. Maar mensen willen ook graag dat er met hen wordt meegedacht. Dat ze worden verrast met praktische oplossingen. En dat hen zo veel mogelijk werk uit handen wordt genomen. Wij leveren full service projectmanagement.

Alles onder één dak

In onze showroom kunt u verfrissende ideeën opdoen en dankzij ons atelier is geen wens te gek. In ons magazijn is ruimte voor uw voorraad en ons distributiecentrum garandeert snelle bezorging. Zo kunnen wij de complete uitrol van uw nieuwe kledinglijn verzorgen, inclusief communicatie, passen op locatie en online bestelportal met persoonlijke ondersteuning van onze servicedesk.

Eigentijds

Ondertussen volgen wij de ontwikkelingen in de beroepskleding nauwlettend. Innovatieve functionaliteiten, nieuwe stoffen, de laatste designtrends. Deze passen wij toe in onze brede basiscollecties en in nieuwe eigen ontwerpen. Welke oplossing u ook kiest, met kleding van De Waard weet u dat uw mensen er altijd verzorgd en modieus uitzien.

Uw succes!

Kost dat nu extra veel? Nee. Integendeel. Door kwaliteit en materiaalkeuze gaat uw kleding lang mee. De garantie is perfect. Uw bedrijfsimago wordt versterkt. En fijne, professionele kleding geeft zelfvertrouwen. Uw mensen doen nét dat stapje extra. Zo werkt dat, en zo dragen wij bij aan succes. Daarom komen onze klanten steeds bij ons terug. Al 35 jaar lang.


Neem contact op met De Waard Beroepskleding B.V.

Berichten van De Waard Beroepskleding B.V.Nog geen berichten gepost door De Waard Beroepskleding B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht