Horecava schuift door naar het voorjaar

De Vries van Oers


De Vries Snacks maakt al ruim 60 jaar de lekkerste diepvriessnacks voor cafetaria’s en cateraars. Sinds 1952 heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt: van een klein winkelpandje in het centrum van Dordrecht tot een moderne snackfabriek. Sinds ruim 17 jaar is er ook een verkoopkantoor bij de zuiderburen; De Vries Snacks België. Nu bundelt De Vries Snacks de krachten met de Van Oers Snacks.

In Boxtel vind je Van Oers Snacks. Sinds 1958 is het bedrijf leverancier van een breed assortiment voor foodservice met daarin onder andere de zelfgeproduceerde heerlijke diepvriessnacks en salades voor onder andere benzinestations, attractie- en vakantieparken. Sinds 2015 is de focus 100% gezet op productie van snacks. Nu bundelt Van Oers Snacks de krachten met De Vries Snacks


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Vries van Oers

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!