De Vries van Oers


De Vries Snacks maakt al ruim 60 jaar de lekkerste diepvriessnacks voor cafetaria’s en cateraars. Sinds 1952 heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt: van een klein winkelpandje in het centrum van Dordrecht tot een moderne snackfabriek. Sinds ruim 17 jaar is er ook een verkoopkantoor bij de zuiderburen; De Vries Snacks België. Nu bundelt De Vries Snacks de krachten met de Van Oers Snacks.

In Boxtel vind je Van Oers Snacks. Sinds 1958 is het bedrijf leverancier van een breed assortiment voor foodservice met daarin onder andere de zelfgeproduceerde heerlijke diepvriessnacks en salades voor onder andere benzinestations, attractie- en vakantieparken. Sinds 2015 is de focus 100% gezet op productie van snacks. Nu bundelt Van Oers Snacks de krachten met De Vries Snacks

Contactinformatie
info@glfoods.com
https://www.devriesvanoers.nl/


Neem contact op met De Vries van Oers

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!