Horecava schuift door naar het voorjaar

De Verspillingsfabriek


Van Pieterburen tot Vaals en van Domburg tot Oldenzaal: De Verspillingsfabriek wil zoveel mogelijk groenten redden om er smaakvolle producten van te maken. We willen de grootste soepfabriek van Nederland worden! Zo kunnen we nog meer werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En producten ontwikkelen met zoveel mogelijk verse ingrediënten, zonder onnatuurlijke e-nummers. Gelukkig zijn consumenten steeds vaker op zoek naar deze echte producten. Zo hopen we steeds meer retailers en horecaondernemers te vinden die onze lekkere producten in het schap of op de kaart zetten. We zeggen altijd dat onze missie is geslaagd als we over een tijd onze deuren kunnen sluiten, omdat we niet meer nodig zijn.

We hebben dus een grotere ambitie dan alleen groenten redden: we willen Nederland op de kaart zetten als het gaat om het bedenken van oplossingen voor verspilling.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Verspillingsfabriek

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!