De Strandbaak B.V.


StrandBaak beschikt over kennis en kunde voor het ontwerp en de bouw van een strandpaviljoen, een horecapaviljoen of een strandhuis.

  • VraagBaak: Bouwen van uw Strandpaviljoen of Strandhuis? Het start met een idee. Of het nu gaat om de bouw van een strandpaviljoen, de bouw van een horecapaviljoen of de bouw van een strandhuis, het start met een idee. Van een idee naar een vergunning om te mogen bouwen is nog een lange weg. Als ondernemer moet u veel keuzes maken in een korte periode. Het gaat dan over zaken als: fundatie, vloeropbouw, wandconstructie, uitstraling, routing horeca (strandpaviljoen), eisen van de brandweer, verplaatsbaarheid van het gebouw en gevelbekleding. Wij bieden onze kennis en kunde aan voor het ontwerp en de bouw van uw strandpaviljoen of strandhuis. Zonder stip geen horizon.
  • KennisBaak: Bouwen van uw Strandpaviljoen of Strandhuis? Van idee naar oké! Van ontwerp naar bouwtekening naar aanvraag naar goedkeuring. Een kort zinnetje. In de praktijk is dit echter een intensieve en soms stressvolle fase. Om de juiste vergunningen te verkrijgen zijn er veel regels van instanties waaraan de bouw of het ontwerp van uw paviljoen moet voldoen. Daar ligt onze kracht. Tegelijkertijd komen er vragen over de styling van uw strandpaviljoen of strandhuis. Dit is een prachtige fase vol ideeën en creativiteit. Onze kennis van materialen zal daarbij zeker helpen. Voor een impressie van de mogelijkheden en de strandhuizen en strandpaviljoens die wij gebouwd hebben, klik dan hier.
  • BouwBaak: Bouwen van uw Strandpaviljoen of Strandhuis? Bouwpartner of kant-en-klaar (turnkey). Voor het bouwen van uw strandpaviljoen of strandhuis gebruiken wij twee samenwerkingsvormen:

@Bouwpartner: dat is kort gezegd een manier van samenwerken met een evenwichtige inbreng van alle belangrijke bouwpartners. Bouwpartners zijn: de opdrachtgevers, wij, de architect en bijvoorbeeld externe adviseurs. Constant verbeteren in plaats van elkaar afrekenen op basis van fouten. Dit is een manier van samenwerken die ons erg aanspreekt, veelal bij het realiseren van aparte of unieke strandpaviljoenen of strandhuizen.

@Kant en klaar: wij nemen de regie en bouwen volgens de vooraf vastgestelde criteria. De resultaatverplichting staat centraal en daardoor kan er tijdens het bouwen niet veel worden aangepast. Deze manier van samenwerken gebruiken wij standaard voor gebouwen en huizen die in serie worden gebouwd.

Contactinformatie
info@strandbaak.nl
https://www.strandbaak.nl/


Neem contact op met De Strandbaak B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!