De Spiegeleire nv


In 1972 om precies te zijn, wordt de firma DE SPIEGELEIRE te Bocholt opgericht en wordt meteen een exclusieve overeenkomst gesloten met patéfabrikant Ropa te Kortenaken. Vanuit Belgisch Limburg richten we ons in eerste instantie op de Nederlandse markt. Paté was destijds voor de Nederlandse consument nog een luxeproduct en het was een ultieme uitdaging om deze markt te gaan veroveren. Inmiddels is onze Belgische kwaliteitspaté niet meer weg te denken uit het dagelijkse Nederlandse voedingspatroon. Door de jaren heen is DE SPIEGELEIRE uitgegroeid tot een moderne, toonaangevende patéproducent met afzetmarkten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Dubai, …

Als tweede generatie heeft David De Spiegeleire in 2003 het roer overgenomen van zijn vader. Van vader op zoon is zo een specialist ontstaan in de productie van paté.

Contactinformatie
info@ds.be
http://www.despiegeleire.com/


Neem contact op met De Spiegeleire nv

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!