Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

De Spiegeleire nv


In 1972 om precies te zijn, wordt de firma DE SPIEGELEIRE te Bocholt opgericht en wordt meteen een exclusieve overeenkomst gesloten met patéfabrikant Ropa te Kortenaken. Vanuit Belgisch Limburg richten we ons in eerste instantie op de Nederlandse markt. Paté was destijds voor de Nederlandse consument nog een luxeproduct en het was een ultieme uitdaging om deze markt te gaan veroveren. Inmiddels is onze Belgische kwaliteitspaté niet meer weg te denken uit het dagelijkse Nederlandse voedingspatroon. Door de jaren heen is DE SPIEGELEIRE uitgegroeid tot een moderne, toonaangevende patéproducent met afzetmarkten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Dubai, …

Als tweede generatie heeft David De Spiegeleire in 2003 het roer overgenomen van zijn vader. Van vader op zoon is zo een specialist ontstaan in de productie van paté.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Spiegeleire nv

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!