De Socialbox


We zijn op een missie

In het jaar 2000 werd de Nokia 3210 geïntroduceerd. Een mobiele telefoon op broekzakformaat. 20 jaar later is de smartphone niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van 8 miljard mensen wereldwijd. Dit heeft een duidelijke invloed. Positief: zo kunnen we onszelf sneller informeren en informatie sneller verspreiden. Negatief: zo lijkt ons brein de hoeveelheid digitale prikkels niet altijd goed te kunnen verwerken. Uitkomst is een groeiende groep kinderen, jongeren en volwassenen die kampen met o.a. burn-out klachten, slapeloosheid, verslaving en verhoogde stress.

Generatie Z (vanaf het jaar 2000) is de eerste generatie die volledig opgroeit met mobiele technologie. Online gaming en social media vieren hoogtij. Een spannende maar soms egocentrische wereld waar creativiteit en focus vaak in de kiem worden gesmoord. Eigenschappen die nodig zijn om de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen.

“Er is rust en focus nodig om de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen.”

In connectie met elkaar en met de natuur.

Wij zijn onderdeel van een groeiende groep mensen die terug wil naar de basis van leven: in connectie met elkaar en met de natuur. Hoe vind ik rust? Hoe vind ik balans? Hoe ga ik met stiltes om? Hoe ga ik een echte relatie aan? Is er een leven zonder smartphone? Kan ik een positieve impact maken? De Socialbox is ontstaan uit de motivatie om antwoord te geven op deze vragen. Wat ons betreft begint het bij een simpele actie: Leg jouw smartphone eventjes weg. Je zult merken dat in de moeilijke momenten creativiteit zorgt voor rust, focus en nieuwe energie. De energie die nodig is voor positieve verandering. In jezelf, voor anderen en uiteindelijk voor de wereld.

“Start met leven in rust en balans.”

Wij maakten de Socialbox. Een product dat speciaal gemaakt is om te starten met leven in rust, balans en focus. Leg jouw smartphone eventjes in de Socialbox, steek de kaarsjes aan en geniet van een momentje offline zijn. De Socialbox staat pas aan het begin. Als Startup werken we elke dag hard om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen. Breng rust, balans en focus terug naar alle smartphone-gebruikers. Dat is onze missie.

Contactinformatie
mail@desocialbox.nl
https://desocialbox.nl


Neem contact op met De Socialbox

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!