Horecava schuift door naar het voorjaar

De Rotterdamsche Oude


De heerlijke invloed van tijd

Tijd heeft een bijzonder effect op oude kaas. Tijd zorgt ervoor dat De Rotterdamsche Oude kaas zijn werk kan doen. Belangrijk is dat kaas de tijd heeft om in ideale omstandigheden te rijpen. Alleen dan krijgt De Rotterdamsche Oude de heerlijke aroma’s, uitgesproken smaken en het unieke karakter. En dat proef je.

De lekkerste melk als basis

De basis van de kaas is heerlijke verse melk van Nederlandse koeien. De kwaliteit van deze melk zorgt mede voor de uitgesproken en unieke smaak van De Rotterdamsche Oude.

Unieke recepturen

De recepturen van De Rotterdamsche Oude zijn speciaal afgestemd op de rijpingstijd. Hierdoor heeft De Rotterdamsche Oude kaas een unieke eigen smaak.

Smaak door vurenhout

Voor extra smaak en karakter rijpt De Rotterdamsche Oude 1 graad warmer bij een optimale luchtvochtigheid en temperatuur. De rijping op sterke vurenhouten planken zorgt voor een nog betere smaakontwikkeling.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Rotterdamsche Oude

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!