De Olijfolie Shop


De Olijfolie Shop zoekt, proeft, keurt, selecteert, importeert en levert top kwaliteiten olijfolie aan groothandel, horeca, retail en consument. Inmiddels leveren wij aan minimaal 36 Michelinsterren en in totaal aan ruim 150 restaurants. We zijn importeur voor verschillende groothandels, wij zijn groothandel voor de Horeca en Retail, we zijn leverancier van relatiegeschenken en promotieartikelen voor het bedrijfsleven en nog altijd een webwinkel voor de particulier.

Geen merk

De Olijfolie Shop vertegenwoordigt geen merk. We leveren niet 1 soort olijfolie uit 1 land, uit 1 streek. We gaan simpelweg op zoek naar de lekkerste in het hele Mediterrane gebied. Het liefst moet de olijfolie en/of de maker een mooi verhaal hebben. Dan word ik helemaal happy. Zo ontstaat er een uitgebreid assortiment waarin goed rekening wordt gehouden met de kwaliteit, de smaak, de prijs en de toepasbaarheid in de keuken.

Het team

Tot het team van De Olijfolie Shop reken ik ook mijn leveranciers, de olijfoliemakers uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland. Met hen heb ik constant overleg. Ook natuurlijk met de vele (top) chefs die hun mening over nieuw ontdekte olijfolies en andere delicatessen geven. Tot slot nog een groep specialisten met expertise en ervaring in internetsites, content management, zoekmachines, fotografie, enzovoort.

We zetten ons dagelijks in om de mooiste olies voor een zo vriendelijk mogelijke prijs bij onze klanten te krijgen, of u nu een foodie bent, een restaurateur, retailer of groothandel. Heeft u vragen schroom dan niet de telefoon te pakken of een mailtje te sturen.

Contactinformatie
info@deolijfolieshop.nl
https://www.deolijfolieshop.nl/


Neem contact op met De Olijfolie Shop

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!