De Monnik Dranken B.V.


Van hondenkar tot drankengroothandel

Toen Hendrik Olde Monnikhof in 1918 met zijn hondenkar champagnepils in Oldenzaal en omgeving verkocht, kon hij nog niet voorzien dat zijn bedrijf zou uitgroeien tot een nationaal opererende drankengroothandel.

De Monnik Dranken anno nu

Met inmiddels de 3e en 4e generatie aan het roer, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op drankgebied. Ondertussen zijn er meer dan honderd medewerkers werkzaam bij ons bedrijf. Het assortiment bestaat uit circa 9.600 verschillende soorten drank en aanverwante artikelen. Daarnaast importeren we wijn en gedistilleerd op exclusieve basis voor Nederland, vanuit meer dan 35 landen. De klantenkring bestaat onder andere uit groothandels, retailorganisaties, slijterijen, wijnhandelaren, speciaalzaken en horecagelegenheden uit heel Nederland.

Importeur, Groothandel en Merkenbouwer

De Monnik Dranken is een familiebedrijf uit Oldenzaal. Het totale assortiment bestaat uit circa 9.500 artikelen. De activiteiten van De Monnik Dranken zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën: groothandel, importeur en merkenbouwer. Groothandel: De klantenkring bestaat uit groothandels, supermarkten, retailorganisaties, slijterijen, wijnhandelaren. Importeur: Van diverse wijnen en bekende drankenmerken uit verschillende landen. Merkenbouwer: Onderscheidend en kwaliteit.

Contactinformatie

Deventerstraat 6
7575 EM Oldenzaal
Nederland

+31541513076
info@monnik-dranken.nl
https://www.monnik-dranken.nl/


Neem contact op met De Monnik Dranken B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!