De Louw food/ *VAN TOEN*


Iedereen moet kunnen genieten van verse ambachtelijke friet

Wij zijn een familiebedrijf, familie de Louw en hebben meer dan 40 jaar ervaring in de aardappelverwerkende industrie. Mijn vader is begin 70er jaren gaan werken bij Peka Kroef bv en heeft daar meer dan 20 jaar gewerkt en het bedrijf mee opgebouwd. Mijn broer en ik hebben daar ook gewerkt en zijn zo letterlijk opgegroeid tussen de aardappelen en de productie.Daarna begin negentiger jaren een soortgelijk bedrijf zelfstandig opgezet met Aviko als aandeelhouder. Hierbij hebben we als familie erg veel ervaring opgedaan wat nu tot uiting komt in het huidige bedrijf. 2 Jaar geleden is het idee ontstaan om verse ambachtelijke voorgebakken frites te gaan produceren en  verkopen. Met de kennis van de aardappelen, inkoop, productie en verkoop zijn we opgestart en hebben we een klein en efficiënt fabriekje voor de productie van deze frites. We hebben een authentiek productieproces en maken hiermee frites zoals dat 60 jaar geleden ontstaan is. Als ras gebruiken we Agria welke ons inziens het meest geschikt is om ambachtelijke frites te snijden en bakken deze in zonnebloemolie om zo min mogelijk geur en smaak toe te voegen. De natuurlijke smaak van de aardappel blijft dan ook natuurlijk.

Dit vind je ook terug in onze missie en visie:

  • Missie: Mensen laten genieten van verse ambachtelijke friet met een authentieke smaak
  • Visie: Iedereen moet kunnen genieten van verse ambachtelijke friet
  • Kernwaarden: Authentiek Voor iedereen Passie voor piepers

We denken anders en brengen authenticiteit terug in onze producten. Wij geloven in onze ambachtelijke smaak en gebruiken andere grondstoffen en productiemethoden om deze authenticiteit te creëren. Dat doen we door de juiste aardappelen te gebruiken in onze authentieke productielijn. Wij maken ambachtelijke verse voorgebakken friet! We produceren deze friet tegen een scherpe prijs om het voor iedereen toegankelijk te maken!

 

Ambachtelijke frites, toppings VANTOEN de Louw

Authentieke smaken in een modern jasje” is ons motto. *VAN TOEN* staat altijd garant voor ouderwets lekkere en kwalitatief zeer hoogwaardige producten. De Louw verse voorgebakken ambachtelijke frites, door jarenlange kennis en ervaring ambachtelijke frites tegen een eerlijke prijs

Contactinformatie

Vogelenzang 2
5374 AW Schaijk
Nederland

+31642116564/0345-30302050
maurice@delouwfood.nl
http://delouwfood.nl/


Neem contact op met De Louw food/ *VAN TOEN*

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!