Horecava schuift door naar het voorjaar

De Louw Food / *VAN TOEN*


Iedereen moet kunnen genieten van verse ambachtelijke friet

Wij zijn een familiebedrijf, familie de Louw en hebben meer dan 40 jaar ervaring in de aardappelverwerkende industrie. Mijn vader is begin 70er jaren gaan werken bij Peka Kroef bv en heeft daar meer dan 20 jaar gewerkt en het bedrijf mee opgebouwd. Mijn broer en ik hebben daar ook gewerkt en zijn zo letterlijk opgegroeid tussen de aardappelen en de productie.Daarna begin negentiger jaren een soortgelijk bedrijf zelfstandig opgezet met Aviko als aandeelhouder. Hierbij hebben we als familie erg veel ervaring opgedaan wat nu tot uiting komt in het huidige bedrijf. 2 Jaar geleden is het idee ontstaan om verse ambachtelijke voorgebakken frites te gaan produceren en  verkopen. Met de kennis van de aardappelen, inkoop, productie en verkoop zijn we opgestart en hebben we een klein en efficiënt fabriekje voor de productie van deze frites. We hebben een authentiek productieproces en maken hiermee frites zoals dat 60 jaar geleden ontstaan is. Als ras gebruiken we Agria welke ons inziens het meest geschikt is om ambachtelijke frites te snijden en bakken deze in zonnebloemolie om zo min mogelijk geur en smaak toe te voegen. De natuurlijke smaak van de aardappel blijft dan ook natuurlijk.

Dit vind je ook terug in onze missie en visie:

  • Missie: Mensen laten genieten van verse ambachtelijke friet met een authentieke smaak
  • Visie: Iedereen moet kunnen genieten van verse ambachtelijke friet
  • Kernwaarden: Authentiek Voor iedereen Passie voor piepers

We denken anders en brengen authenticiteit terug in onze producten. Wij geloven in onze ambachtelijke smaak en gebruiken andere grondstoffen en productiemethoden om deze authenticiteit te creëren. Dat doen we door de juiste aardappelen te gebruiken in onze authentieke productielijn. Wij maken ambachtelijke verse voorgebakken friet! We produceren deze friet tegen een scherpe prijs om het voor iedereen toegankelijk te maken!

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Louw Food / *VAN TOEN*

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!