De Kweker Levensmiddelengroothandel B.V.


De Kweker is een professionele levensmiddelengroothandel met een passie voor goed eten en drinken waar klantgerichtheid voorop staat. Met persoonlijke aandacht delen wij onze kennis van én liefde voor producten. We bieden producten en service op basis van uw behoeften en staan voor continuïteit en kwaliteit. Van vers op maat tot voorverpakt vers en van food tot non-food. Over elk productsegment kunt u bij onze vakmensen terecht voor advies en achtergrondinformatie.

Het is onze missie om als onderneming ook maatschappelijk betrokken te zijn. Daarbij schenken we aandacht aan mens en milieu en streven wij naar een emissievrije handel. Goed en verantwoord geproduceerd voedsel heeft prioriteit. Lokale en beginnende producenten, boeren en telers krijgen bij De Kweker dan ook volop de kans om hun producten te presenteren. Zo bieden wij u onderscheidende producten van lokale komaf. Want hoe minder intensief het productieproces en vervoer, hoe minder wij het milieu belasten. Wij zijn een echt Amsterdams familiebedrijf en zijn professional in AGF, Fooddistributie en -service, Cash & Carry én logistieke ondersteuning met een groot biologisch aandeel op het gebied van zowel verse als houdbare producten.

Professional in food

De Kweker staat net als in de beginjaren nog altijd bekend om het totaalassortiment voor de professionele afnemer en voor medewerkers die betrokken zijn bij bedrijf en klant. Zo is De Kweker nog steeds een familiebedrijf dat de kernwaarden van klantgerichtheid, passie en sociaal ondernemen naleeft.


Neem contact op met De Kweker Levensmiddelengroothandel B.V.

Berichten van De Kweker Levensmiddelengroothandel B.V.Nog geen berichten gepost door De Kweker Levensmiddelengroothandel B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht